perjantai 5. joulukuuta 2014

ELOSSA

VAIHTO10
Vihdoin mulla on aikaa päivittää tätä mun almost-forgotten -blogia.   On ollu paljon treenejä, koulunkäyntiä ja muuta toimintaa, minkä oon kokenut tärkeemmäksi kun tän blogin päivittämisen.
      Täällä jouluhössötys alkoi jo marraskuun alussa ja tällä hetkellä koulussa joka paikka on koristeltu jouluvaloilla ja tunneilla kuunnellaan joululauluja kokoajan. Täällä boarding housessa meillä on oma hieno joulukuusi mikä saatiin koristella. Tänään koulussa ois ollu semmonen christmas fair -päivä, missä kierretään kaikkia hauskoja toimintapisteitä ja kerätään rahaa hyväntekeväisyyteen. Tänään koulussa saa myös käyttää omia vaaatteita, koska kaikkien täytyy pukeutua jouluneuleeseen. En oo ollu näiden kolmen täällä vietetyn kuukauden aikana kertaakaan kipeenä, mutta just toissapäivänä sain jonkun pöpön joka on pitänyt mut täällä bhousen sairashuoneessa eilis illasta asti... Toivon että tokenen tästä sunnuntain crosscountry juoksukisaan!
VAIHTO11
    Täältä aika rajallisesti voi julkaista kuvia, mutta tässä kuva mun seinästä n. kuukaus sitten, se on saanu kuvan oton jälkeen vähän lisää täydennystä... Olen ylpeä suomalainen! Half termin jälkeen sain postissa ehkä maailman ihanimman yllätyksen Leon Paulilta; sain nimittäin uuden miekkailumaskin suomen lipulla! Idea tähän lähti kun kesällä kävin HN5O-seuran kanssa treenailemassa ja yks heidän viisottelijoista tokaisi, että vielä joskus Lontoossa ollessa kävelee Leon Paulin tehdasmyymälään ja käskee niiden tehdä maskin suomen lipulla, kun heitä ei muuten sellaista saa tekemään! 
10749507_778314978892877_970054134_n

2 kommenttia:

  1. Hitsi että toi sun vaihtovuosi kuulostaa ihan täydelliseltä!:) Onko muuten siellä sun koulussa mahdollista reenata vaan esim uintia?

    VastaaPoista
  2. hei, et ole pitkään aikaan kirjoittanut blogia, mutta ajattelin, että yrittänyttä ei lasketa ja ajattelin kysyä kommentissani pari kysymystä :) Olen turkulainen lukioa ensimmäistä vuotta käyvä tyttö, jonka haaveena vaihtovuosi on jo pitkään ollut. En päässyt vaihtoon järjestön kautta, joten aloin ajatella, että ehkä vuosi sisäoppilaitoksessa, jossakin toisessa maassa voisi olla vaihtoehto. Olisin nyt erityisen kiinnostunut sisäoppilaitoksesta, jossa sinä olet/olit, koska olen itse harrastanut miekkailua jo useamman vuoden, enkä haluaisi kysesitä lajia kuitenkaan lopettaa. En muuten harrasta muuta, kuin käyn itsekseni salilla ja lenkillä. Onko koulu jotenkin eriyisen urheilupainotteinen, joten tulisiko siitä jtn ongelmia? Haluaisin toki aloittaa jonkin uudenkin/toisen lajin vaihtovuotena. OLiko laitokseen joitakin sisäänpääsyvaatimuksia, kieli- tai muita kokeita? Oma enlgannin kielen numeroni on 8, mutta pärjäisinkö siellä? MIten siellä ylipäätään pärjää suomessa opetetun englannin tasolla? Vielä viimeisekis haluaisin kysyä, tiedätkö mitä lukukausi maksut ja muut pakolliset ja välttämättömt maksut kustantavat noin suurinpiirtein? Olen kovin iloinen jos huomaat kommenttini ja erittäin kiitollinen jos vastaat! :)

    VastaaPoista