sunnuntai 12. tammikuuta 2014

KUULUMISIA

Tiistaina koitti siis paluu arkeen ja arki on lähteny ihan kohtuuhyvin käyntiin.
TAMMIKUU20145
^Tiistai kuvina. 
/ 1. koulun penkillä taas / 2. beforeidie-lista ja kynnet piti päivittää / 3. olin innoissani ennen tankotanssia!/ 4. tankotanssi osoittautui yllättävän rankaksi! /

Aloitin siis tiistaina tankotanssin alkeiskurssilla. Mun koordinaatiokyky on mitä on ja telinevoimistelu ja sen kaltaset lajit ei oo ollu mun vahvuuksia, mutta päätin ylittää itseni ja ilmottautua tolle alkeiskurssille! Ja en kyllä kadu. Ainakaan vielä. Eka tunti oli tosi kiva ja siinä tuli ihan sopivasti lämminkin!
tammikuuu3
Torstaina pääsin pitkästä aikaa miekkaileen, olin kieltämättä aika hukassa ku olin käyny reeneissä viimeks joku 3 viikkoa sitten :D Meinaa iskeä pienenpieni paniikki, koska lähetään keskiviikkona Britteihin, jossa mulla on kolmet tai neljät fencing sessionit. Looking forward to the bruises! #gottalovethepain. Heh. Nykyisin oon kyllä oppinut pitämään tota miekkaa oikein kädessä, alkuaikoina mun käsi oli niin pahasti mustelmilla ja haavoilla, että en voinu käyttää muita paitoja ku pitkähihasia! 
tammikuuu2
Tällä viikolla päätin kurkata äitin vaatekaappiin. Ihastuin tommoseen valkoseen jakkuun ja Burberryn kauluspaitaan! Äiti, jos joskus kyllästyt noihin niin voin kyllä adoptoida ne omaan vaatekkaappiini! vink vink ;)
MUSTELMAAA 
Niitä mustelmii on muute äärimmäisen vaikee saaha kuvattuu, mut tossa vähän suuntaa antava kuva Nykyaikasen 5-ottelun SMien jälkeen :D Määki oon näköjään tosi freshin näkönen ...
Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts

3 kommenttia:

  1. Sun blogi on aivan ihana! ♥ Niin inspiroiva :)

    ♥~ whenyourheartbeats.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos, ihanin kommentti mitä tänne blogiin on tullu !! :) <3 ja joo ehdottomasti meen heti katteleen sun blogia!

    VastaaPoista