sunnuntai 23. helmikuuta 2014

SPORTS

HELMIKUUUU2
Kylläpä aika menee nykysin nopeesti! Taas on yks viikko kulunu iha huomaamatta.
Keskiviikkona oli ihana ilma ja halusin hiihtämään. Ajattelin että semmone 10-15km vois olla aika sopiva lenkki, ku viikonloppuna on kisatki nii ei viittis kauheen montaa kymmentä kilometrii hiihtää. Oli ihan mahtava keli ja ihanaa musiikkia, niin se 15km venykin lähes 37 kilometriksi....  Oops. 
helmikuuu
Ja kuten tossa aiemmin taisin mainitakki, oli uintikisat täällä Oulussa nytte la-su! Mulla oli ihan jees lajit 50PU&RU, 100RU ja 200VU. Lauantaina uinnit (50 perhosta ja 100 rintaa) ei oikee onnistunu, mutta nytte sunnuntaina etenki 200VU (nykyaikasen 5-ottelun kilpailulaji) meni hirveen hyvin! :) Meiän Calellan uintileiriinki on enää joku 45 päivää, can't wait!
+ blondin elämää osa 1000002: toinen mun etuhampaista otti taas osumaa, tällä kertaa kahvikupilta ... Jälleen kerran tuijotan itteäni peilistä ja kauhistelen mun uutta hymyä. No, onneks tällä kertaa lähti vaan pieni pala, toisinku sillon eka kerralla puolet samaisesta etuhampaasta lensi lumihankeen, kun failasin kolatessani lunta... En vaa voi lopettaa nauramista enää, mun kaveri nimittäin totesi että "sun kahvihammasta kolottaa kirjaimellisesti" XDDDDDDDDDDDDD 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti