perjantai 14. maaliskuuta 2014

HIIHTOLOMA

UKKOHALLA
HIHTOLOMAA3
Tässä pari kuvaa mun hiihtolomasta :) Hiihtelin yhteesä reilut 100km ton loman aikana ja koko viikon kruunas Tervahiihto! Viime joululomalla päätin haastaa itteni ja asetin tavotteeks hiihtää tänä vuonna ton puolikkaan matkan eli 35km. Täällä Oulussa oli hiihdon kannalta valitettavan lämpimät kelit (jotka ei muuten mua haittaa yhtään!) niin latu oli tosi huonossa kunnossa.
 Siinä mun lähössä lähti semmone pari sataa ihmistä kerralla ja otin aika varman päälle ja lähdin siellä aika perältä. Pari ekaa kilometriä oli tosi ahasta hiihtää ja piti varoa muitten suksia. Lähin tosi reipasta vauhtia heti aluks, joka ei ehkä ollu nii järkevä veto. Syke hyppäs heti aluks sinne 180 ja pysy siellä aina kahteen tuntiin asti, jollon mulla 20km jälkeen alko väsymys painaan iha hulluna. Latu oli lähinnä jäistä autotietä, jossa pysty liikkuun vaan tasatyönnöllä. Niillä "kunnon" laduilla oli tosi paljon sammalta ja keppejä ja kaaduin ekan 10km aikana kolmesti ylämäessä... Lammikkojaki tuli vastaan useampi ja ekan kohalla mun piti ottaa sukset pois ja hypätä sellasen ison lammikon yli. Vähä aliarvioin sen lammikon koon ja hyppäsin suoraan sinne nii että upposin polvia myöten sinne veteen ja loppumatkan monot oliki iha märät.
Viimesten 10km aikana päästin parit itkutki ku olin vaan nii uupunu ... Koko hiihtoon meni mulla 2h 45 minuuttia, ja koko sen ajan mulla oli syke yli 170! HUHHUH. Elämäni kovin urheilusuoritus.HIIHTOLOMAA
Tämmönen ootti mua kotona... Eikö ookki täydellinen ??

2 kommenttia:

  1. aivan ihana tuo Michael korsin laukku! (: byää nyt rupes itelläkin haluttamaan uutta laukkua! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos :) laukkuja ei koskaa voi olla liikaa jote siitä vaa ostaan! ;)

      Poista