keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

verta ja hikeä

...kyyneleitä ei onneksi ainakaan vielä ^
MAALISKUU11
Viikonloppuna mulla oli uintikisat. Rintauinnista yliannostuksen saaneena repäsin oikeen kunnolla ja valitsin lajeiksi 100, 200 ja 800VU! Kasisatanen meni yllättävän hyvin: paransin mun "ennätystä" (=nopeinta uitua aikaani, joka on mennyt jo yli vuosi sitten 'vanhaksi') reilut 6 sekunttia. Kehitystä havaittavissa.
      Sunnuntaina marssittiin urheiluvälineliikkeeseen ja pyysin myyjää esittelemään mulle lenkkarit joilla voi juosta asfaltilla, radalla, maastossa, pitkiä lenkkejä, spurtteja ja kisata. Noh, tälläsiä kenkiä ei valitettavasti oo vielä saatavilla (tässä mulle hyvä markkinarako!), joten päädyttiin ostamaan kahdet eri kengät: noi yllä näkyvät reilusti vaimennetut Adidakset tasaselle alustalle ja sitten Salomonin maastojuoksukengät.
       Maanantaina suuntasin lenkille. Juoksu kulki uudet kengät jalassa äärettömän hyvin, kunnes alkuhuuman jälkeen 5km päässä kotoa tajusin että mun jaloissa on hullut kipeet rakot. Vaivalloisesti pääsin kuin pääsinkin juoksu-kävely-konttaus -tyylillä kotiin. Seuraavana päivänä onnistuin repäsemään rakkolaastarin mukana ison palan ihoa jalkapohjasta. Tämän tapaturma tapahtui uimahallissa kun olin parhaillaan vaihtamassa vaatteita. Voitte vaan kuvitella sen punasen nesteen määrää kun ne pari tippaa verta levis siihen märälle lattialle. Näytti niinku ois joku vähä isompi vahinko sattunu. Mun tuuria.
MAALISKUU10

2 kommenttia:

  1. oiii ihanat kenkulit! mitkä ovat malliltaan? (: onko sulla muuten kokemuksia niken juoksukengistä (:? jos on nii minkä malliset sulla on ollu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :) Noi kuvassa näkyvät on Adidaksen adistar boost-malliset. Ennen noita mulla oli juurikin Niken lenkkarit, ne oli aika lelut eikä sopinu mulle ollenkaa .. :D Niissä ei ollu tarpeeks semmosta vaimennusta ja mulla tuli aina jalat/pohkeet tosi kipeeksi niistä :/ Ne oli malliltaan Nike Lunarlonit, Niken freeruneista mulla ei oo kokemusta mutta en todennäkösesti enää tuu ostaan Nikejä juoksukengiksi, ihan vapaa-ajan kengiksi varmasti hankin ku ne on niin kivan näkösiä ! :)

      Poista