lauantai 30. elokuuta 2014

1 DAY LEFT

    SMPM3
    Huomenna näihin aikoihin oon jo matkalla Iso-Britanniaan! Viime päivät on menny pakkaillessa ja koulussa hyvästellessä kaikkia. En oo oikeen vieläkään tajunnu että kohta en ookkaan täällä enää... Tuntuu, että kaikki on tällä viikolla ollu pelkkää "viimestä kertaa": viimestä kertaa uimassa, viimestä kertaa miekkailutreeneissä (kokeilin florettia viimeisen kerran kunniaksi ja sain muutaman pistonkin jee!), viimeistä kertaa koulussa, viimeistä kertaa s-marketissa yms yms .. :D
    ( Pakollinen maininta: pari viikkoa sitten voitin nykyaikaisen viisottelun A-nuorten PM-kultaa!)
Oon pahoillani, en tee teille sellasta vaihtareiden perinteistä 'pakkauspostausta', kun mulla harrastuksen takia tulee jo pari matkalaukullista tavaraa, joista ei kovin mielenkiintoista tekstiä sais aikaan.
       Koitan kirjottaa reissusta mahollisimman pajon, mutta saa nähä kuinka paljon aikaa mulla jää treenien ja koulun ja muun elämisen lisäksi! Luulen, ettei koulualueestakaan kovin paljon kuvamateriaalia saa edes ottaa/julkaista..

2 kommenttia:

  1. Tää sun blogi on ihan super kiva! Ja kiva ku tää on vähä just sillee erilaine perus vaihtariblogeist, toivottavasti pystyt kirjottelee, ois mielenkiintost saada seuraa elämää brittisisäoppilaitoksessa!

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos ihanasta kommentista ! Sain netin toimimaan, joten sisäoppilaistospostauksia on tulossa ;)

    VastaaPoista