tiistai 2. syyskuuta 2014

Ekat tunnelmat

10668760_746338072090568_29546371_n
Täällä ollaan! Sunnuntaina lennetiin mun äitin kans Helsingin kautta Heathrowhun, josta otettiin bussi ja juna Plymouthiin. Oltiin perillä tosi myöhään, ja mentiin seuraavana aamuna (eilen) hotellin viereiseen ostoskeskukseen ostamaan vielä viimehetken ostokset.
     Ekaksi hankittiin mulle Britti puhelinliittymä, josta sitten tunnin päästä yritin laittaa viestiä iskälle ja äidille. Kävi ilmi, ettei siihen mun pakettiin kuulunut international calls/texts ollenkaan, vaan ne piti maksaa erikseen.... Maksan 20 puntaa kuussa netti/tekstari/puhelu -pakettia (joka pitää joka kuun alussa käydä liikkeessä maksamassa!) ja laitettiin sellaselle erilliselle kortille 20 puntaa, josta se raha kuluu kun soitan vanhemmille Suomeen. Yksinkertaista, eikö? Eli ensimmäinen suomalainen asia mitä täällä opin arvostamaan oli puhelinliittymät!
10647660_746338108757231_683560382_n
     Sain täältä mun oman huoneen, eli mun "kaverin kanssa yökylä joka päivä" -toive ei ihan vielä toteudukkaan. Huoneet ja huonekaverit vaihtuu vielä tässä vuoden aikana moneen kertaan joten no worries! Eilinen oli tosi kiireinen eka päivä, mutta tutustuin jo useaan useaan kivaan tyttöön (mitä muutakaan voit olettaa, kun asutte samassa tilassa..). On ollu kaikkea häslinkiä, kukaan ei oikeen tiiä miten mikäkin juttu toimii, minne saa mennä ja missä pitää olla millonkin. Pikkuhiljaa tää tästä on lähtenyt selviään. Oudointa varmaan on ollut, että en saa ite laittaa valoja pois vaan sanon jollekkin valvojalle että esim. 'at ten o'clock saat tulla kattoon että meen nukkumaan ja laittaan valot pois'. Kännykät on oman nukkumaanmenoajan jälkeen ehdottomasti kielletty, purkkaa ei saa syödä millonkaan, ja jos meet poikien puolella edes ekalle portaalle seisomaan niin oot grounded x-mittaiseksi ajaksi.
vaihto1
   Treenaus ja koulu alkaa kevennetysti huomenna, mutta torstaina päästään kuulemma jo ihan tositoimiin. Laitan koulurakennuksesta yms. kuvia ens postaukseen kunhan täällä aurinko näyttäytyis, niin saisin vähän edustavampia kuvia. See you! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti