keskiviikko 22. tammikuuta 2014

PLYMOUTH

Moikka! Viikko sitten keskiviikkona me suuunnattiin äitin kanssa pariksi päiväksi Plymouthiin. Mulla on ollu pitkän aikaa haaveena päästä käymään Iso-Britanniassa, sillä mulla on muutamia uintikavereita sieltä ja etetenki Lontoo on kokoajan blogeissa yms. esillä.
PLYMOUTH TAMMIKUU7
PLYMOUTH TAMMIKUU6
Lennettiin Oulusta Helsingin kautta Heathrown lentokentälle, josta käveltiin bussiasemalle jossa hetken aikaa kerettiin ihailla punasia busseja ja napsia musta pakolliset turistikuvat ;) Jatkettiin sieltä sitten bussilla Plymouthiin. Niihin aikoihin oli jo niin pimeetä, ettei matkalla voinu oikeen ihailla "maisemia", mutta hymyilin silti itsekseni koko 4h bussimatkan. Oli ihanaa olla vihdoin Briteissä.
PLYMOUTH TAMMIKUU4
Pysyttiin hyvin muonitettuna koko reissun ajan^ Starbucksilla tuli käytyä useamman kerran ja mun paikallinen kaveri käytti mua myös Brittien omassa kahvilaketjussa Costa coffeessa.
PLYMOUTH TAMMIKUU5
Koulu oli aivan m.a.h.t.a.v.a!! Ei voi muuta sanoa. Kaikki oli tosi ystävällisiä, ruoka oli hyvää ja ilmapiiri ihana ja kannustava. Ainakaan ton reissun jälkeen en yhtään ihmettele miksi Iso-Britannia menestyy nykyaikaisessa 5-ottelussa niin hyvin! Koululla oli oma uima-allas, miekkailusalit (huomatkaa monikko), juoksumahdollisuudet, jalkapallo/rugbykentät, ammuntahalli ja vaikka mitä muuta. Ponyclub on ainut minne on vähän pitempi matka (eli varmaan max. joku 10min autolla) ja sinnekkin menee aina koulun pihasta autokuljetukset.
    Pääsin ite osallistumaan ammunta-, uinti-, juoksu- ja kahteen miekkailutreeniin. Puolentoista päivän sisällä! Huh. En pistäisi pahakseni jos mullakin olisi mahdollisuus käydä koulussa aina välitunnilla vetämässä ammuntatreenit....
PLYMOUTH TAMMIKUU 
Plymouth oli kaupunkina aivan ihana, meri oli lähellä ja talot juuri sellasia mitä olin etukäteen ajatellutkin Brittiläisten talojen olevan. PLYMOUTH TAMMIKUU3
Kaikki loppuu aikanaan, lauantaina illalla kolmen ihanan päivän päätteeksi oli aika lähtä junalla kohti Readingia. Sunnuntaina päivällä oltiinkin sitten takasin kotona taas yhtä kokemusta rikkaampana ja monenmonen ihanan muiston kera. Matkalaukkukin sai myös (tietenkin) uutta täytettä, sillä pitihän ne Primark ja topshop yms. kiertää. Pieni kehitysehdotus Primarkille; maassa jossa sataa lähes joka päivä, EI kannata laittaa ostoksia pahvi/paperipussiin. Nimimerkillä, väsyneenä pitkän päivän jälkeen sateessa hotellia kohti juostessa ei ole kiva pysähtyä keräämään uusia, maahan pudotessa likaantuneita vaatteita keskeltä autotietä!!!!!!!
Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti