sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Ekasta viikosta selvitty!

Hei vaan täältä sängyn pohjalta, kirjottelen teille vähän kuulumisia. On ollut keskiviikosta asti niin kova kiire kokoajan, etten oo kerenny ees koskea tietokoneeseen. 
      Keskiviikkona meiltä otettiin heti kaikki luulot pois ja vedettiin neljä treeniä samana päivänä. Valmentaja nauroikin, että tähän alkuun vedetään 4 viikon "bootcamp". Meillä on joka aamu 1h 15min uinti, sitten kouluun, koulupäivän aikana joko miekkailu- tai ammuntatreenit, koulun jälkeen suoraa uinti 2h tai juoksu/CE 1,5h, kahtena päivänä viikossa on illalla vielä yhteiset miekkailutreenit kaiken ton lisäksi. Sain mun treeni timetablen perjantaina ja olin kyllä kieltämättä aika shokissa; 17 treeniä viidessä päivässä! Viikonloput meillä on onneksi vapaita, niin keretään vähän palautua... Mutta meillä tulee olemaan aika paljon kisoja viikonloppusin, mut on jo ilmotettu johonkin British tetrathlon -kisaankin, joka käydään tän kuun lopussa.
vaihto2
1. matikan tunnilla englanninkieliset käsitteet oli hukassa... 2 minä ekana päivänä iloisena koulun respan edessä

Koulusysteemi on täällä tehty selkeesti varta vasten urheilijoita varten; koulua ei oo kovinkaan paljoa, mulla on päivässä n. 5-6 tuntia (40 minuutin tunnit tuntuu kieltämättä aika käsittämättömiltä!!) ja joka vapaassa välissä mulla on mahdollista tehä jotain urheilua. Saadaan myös vähän erikoiskohtelua ruokailujen ja tuntien aloitusaikojen suhteen. Keskiviikkona kun koulu alko, meillä oli koko senior schoolilla/sixth formilla yhteinen assembly kirkossa. Yllätys yllätys koko tilaisuus oli vaan rehtorin selostusta kuinka meidän koulun (entiset/nykyiset) oppilaat Ruta, Tom Daley ja Plymouth Leanderin Ben oli voittanut kesällä paljon mitaleita.
    Meillähän on siis perinteiset koulupuvut käytössä: sukkahousut, hame, kauluspaita, neule ja takki. Mun sukkahousut repes jo heti ekana päivänä ja olin kyllä maailman eniten paniikissa!! Meillä oli myös sellanen aloitus testi, jossa kyseltiin äidin ja iskän tiedot työpaikoista ja koulutustaustasta lähtien, englannin sanastoa (yhtään niistä sanoista en ollut kuullut ennen!!) ja matikan tehtäviä. 
vaihto3
1. koulurakenns näyttää vähän Tylypahkalta! 2. meidän eka rugbymatsi, josta ei kyllä ymmärretty yhtään mitään

    Kaikkien kouluhommien lisäksi ollaan keretty elää myös "normaalien ihmisten elämää": mentiin katsomaan rugbypeliä perjantaina ja eilen oltiin shoppailemassa ja pitämässä hauskaa Plymouthin keskustassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti